Planer og prosjekter på gang

Hei til deg som titter innom!

Ofte går jeg rundt å tenker, grubler, drømmer og planlegger neste interiørprosjekt. Når jeg for eksempel ikke får sove, pleier jeg å tenke ut ideer – jeg får ikke nødvendigvis sove av den grunn, men det er bedre å tenke i de baner enn å bekymre seg om andre ting..

Og nå, nå har de tankene munnet ut i både planer og pågående prosjekter – GØY!

Vi har et veldig gammelt kjøkken (som faktisk ble fornyet for 3 år siden, ved å male alt hvitt – og som nå er fult ut funksjonelt) og jeg drømmer jo selvfølgelig om å pusse det opp ordentlig, men akkurat nå strekker ikke økonomien så langt. Man kunne sikkert satt inn en ny innredning og malt veggene til en billig penge, men når jeg vi først skal pusse opp kjøkkenet skal det gjøres skikkelig – i detaljer! Jeg har store planer når det gjelder dette.

Så, siden det ikke er mulig nå, vil jeg gjerne ha en liten fornyelse igjen, da vi mest sannsynlig må leve med dette kjøkkenet i noen år til.. Så planen er å legge nytt gulv, fordi det gulvet som ligger der nå er helt utslitt, og bidrar til at kjøkkenet får et «slitent» preg. Jeg tror det vil piffe opp! Videre tror jeg et gammelt skap som har stått i låven noen år skal få en ny plass på kjøkkenet – det kan bli spennende! Veggen mellom benkplate og overskap har gamle fliser som vi kun malte over når vi pusset opp for 3 år siden – og jeg er ikke særlig fornøyd med den løsningen. Derfor er nå planen å lime på en tynn gipsplate som skal tapetseres. De siste to dagene har derfor gått med til å se på ulike tapeter – og jeg tror jeg har bestemt meg, til tross for at jeg er veeeldig ubesluttsom!

Jeg vil ha en litt «gammeldags» og romantisk stil på kjøkkenet, og jeg tror denne gir det uttrykket.

Hva tror du?

Det er bare interessant med andre meninger og tilbakemeldinger 🙂

Jeg gleder meg til å sette i gang!

smile4

2 thoughts on “Planer og prosjekter på gang

 1. Moro å lese om dine planer og funderinger:) Jeg kjenner meg ganske godt igjen;)
  Når det gjelder tapet over benkeplaten syns jeg i hvert fall du må tenke på renhold. Jeg har blitt mer og mer opptatt av at ting må være praktisk i tillegg til pent. Finner du en tapet som er enkel å rengjøre, og tåler litt søl, kan det være en fin løsning. Koselig eksempel du har vist her i alle fall………(og ikke er det sikkert du roter så mye som meg heller;))
  Lykke til:)

  Liker

  • Ja, jeg blir og mer og mer opptatt av at ting også bør være praktisk – selv om jeg til tider blir veldig engasjert når det gjelder utseende 😛 Heldigvis har jeg en samboer som ofte drar meg tilbake i virkeligheten!

   Jeg tenkte å montere en herdet glassplate bak komfyren, sånn at man lett kan rengjøre der. Så har jeg lest at det går an å bruke en vannbasert klarlakk over tapeten, sånn at man bevarer den lengere og at den da vil tåle mer 🙂 Jeg ER nemlig en liten rotekopp, så jeg tror nok det er veldig nødvendig med slike «hjelpemidler» 🙂

   Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s