Nytt vaskerom

Vi har vært uten vaskerom i ca. 4 måneder nå, så et nytt vaskerom var virkelig godt å få i havn! Det er forresten utrolig hvor lenge (og forholdsvis greit) man klarer seg uten noe, så lenge man må. Sånn som for eksempel en vaskemaskin.. Under ser man et bilde av hvordan vaskerommet var før vi pusset opp. Her har man tydeligvis vært litt for rask med å rive ut inventar før jeg fikk knipsa et bilde, men man får i alle fall et lite innblikk i hvordan det var før.

Flink mann og mange flinke og snille hjelpere har fått dette resultatet. Jeg er så fornøyd! Her skal det vaskes, tromles og byttes bleier – alt blir jo liksom så mer lystbetont når man har gode og praktiske løsninger, samtidig som man trives i rommet.
Tørketrommel er forresten en helt ny (og bedre) verden for meg – nå kan jeg nok aldri gå tilbake til kun vaskemaskin.. 🙂

Ha en god, tross regnfull, onsdag!

12 thoughts on “Nytt vaskerom

 1. Oi, oi, så fint det ble 🙂 Lekkert!
  Rommet er jo virkelig ikke til å kjenne igjen!

  Vi har også en sån «oppvaskbenk» med stellematte til Lillemann. Utrolig praktisk. Så god plass. Vi er heldig som slipper et trangt stellebord 🙂

  Håper du har en fin onsdag, tross regnet, og ikke har regnet helt bort ♥

  Liker

 2. ÅÅÅ for en forvandling!!! Her ble det så fint, at der kan du jo være hele tiden!!!!
  Vi har et stort vaskerom, men jeg skulle gjerne ønsket meg noen fiksere løsninger der. og at det var lysere. Den som venter……… Kos deg i helgen!!
  Klem fra Anne-Marit

  Liker

 3. Så utrolig fint det ble! Har sett litt gjennom bloggen din nå, og for en nydelig stil du har! Denne bloggen skal jeg følge nøye med på framover, har fått så mye inspirasjon allerede! Du er utrolig flink.

  Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s