Om meg

 

Line heter jeg, har 27 somre i bagasjen og bor på et lite småbruk i Heddal, som ligger i idylliske Telemark.  Jeg var så heldig å møte en odelsgutt for noen år tilbake, noe som passet bonderomantiske meg midt i blinken! Jeg elsker å fylle min fritid med små interiørprosjekter, hvor jeg prøver å skape et harmonisk, stemningsfullt og hjemmekoselig hjem.

Min interiørstil er en god blanding av nytt og gammelt, der den nostalgiske og romantiske stilen ofte blir til. Jeg har langt ifra et hjem som ligner en interiørbutikk, men som heller gjenspeiler et mer personlig og upolert preg. Jeg mener at man ikke nødvendigvis trenger å legge så mye penger i innredning, men at man kommer langt med ting man allerede har, ting fra naturen, kjøpe brukt og en liten dose kreativitet. I tillegg er jeg nysgjerrig på livets og menneskers mysterier, og som utdanningsbakgrunn i pedagogikk og psykologi, vil det kanskje også snike seg inn litt hverdagsfilosofi. De to siste årene har jeg dessverre vært, og er fortsatt, fysisk syk. Dette har definert en ny meg, hvor jeg i det daglige prøver å fokusere på det positive og det som gir meg glede.

Jeg er tradisjonell, foretrekker et liv på landet framfor i byen, har Norgesglassdilla – og vil med denne bloggen formidle et lite stykke Norge.  

Hjertelig velkommen skal du være, jeg er så glad for at du titter innom meg.

hvit

12 thoughts on “Om meg

 1. Kjære Line!
  Endelig har jeg satt meg ned for å lese bloggen din fra a-å :-). Det har jeg hatt planer om lenge, men nå er jeg virkelig gla’ for at jeg tok meg tid denne flotte søndagsmorgenen til å lese – og NYTE. Du gir så mye inspirasjon, glede og mening i det du skriver og nyttig er det jo også! Jeg er blitt inspirert til å lage blåbær smoothie i dag iallefall og kanskje lage en annen vri på adventsstaken i år :-). Takk for inspirasjonen Line, jeg gleder meg til fortsettelsen….

  Liker

  • Så fint å høre at det er noe som kan være til inspirasjon! 🙂 Jeg gjør jo dette nettopp fordi det gir meg glede, og jeg tenkte som så at det ikke var noe i veien for å dele den gleden. Jeg håper en blåbærsmoothie faller i smak. Ha en fortsatt fin søndag – kjenner jeg deg rett har du planene klare 🙂

   Liker

 2. Hei Line:) Jeg fant ut her om dagen at du har din egn blogg om måtte selvfølgelig inn og kikke, nå har jeg lest abselutt hele bloggen og jeg må bare si at du er kjempe flink og kreativ. Jeg kommer abselutt til og følge deg, fått masse tips om ting jeg aldri har tenkt på. Skjønner at helsa di ikke er på topp men jeg håper du blir snart blir bedre:)
  ps: var på brukthandelen på fossen (der har de mye) her om dagen og fikk tak i norges eldste norgesglass, elsker dem:)

  Liker

  • Hei Lillian!

   Så hyggelig at du har vært innom her da 🙂 Takk for fine ord 🙂

   Jeg håper også at helsa tar seg opp i med tida, men enn så lenge må jeg bare være tålmodig.

   Aha, er det brukthandel på fossen, dit må jeg en dag! 🙂 Norgesglass er jo min favoritt 😉

   Jeg håper alt står bra til med deg og dine.

   Liker

 3. Nå har jeg lest hele bloggen din! Å, for en fantastisk stil du har, og så godt du skriver.. merker idyllen på landet. Og jeg sitter jo her med et hus på bygda selv, kanskje ikke like flott som ditt, men likefullt min stolthet. 🙂 Håper alt står bra til med deg og dere som ny familie, og at du snart kommer tilbake og inspirerer mer. 🙂

  Liker

  • Hei! Tusen takk for fine ord 🙂

   Jeg håper jeg kommer tilbake snart, men med en liten guttepjokk i hus har hverdagen jammen blitt enn annen. Men motivasjon og interesse for både hus, hjem og blogging har ikke forsvunnet 😉 Jeg må bare finne tid og overskudd 😀

   Gode ønsker for det nye året fra meg til deg.

   Liker

 4. Hei, Line. Jeg googlet flytsonen i forbindelse med en fagbok jeg jobber med. Kan jeg spørre hvor du fant den strektegningen du har liggende på bloggen din? Den er jeg helt sikker på at jeg har tegnet, og jeg skjønner ikke hvor du har funnet den. Det er helt greit altså, jeg ble bare veldig overrasket over å finne den på nett.
  Hilsen Laila

  Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s