Nytt soverom!

Fra dette utgangspunktet har vi pusset opp soverommet..

Dette har vært brukt til gjesterom (og til dels vaskerom som man ser), men innbyr vel ikke akkurat til en god natts søvn.

Nå synes jeg soverommet har en rolig, landlig og god stemning. Akkurat sånn jeg liker det.

Vi har lagt ferdigpanel-plater på veggene, vegg-til-vegg teppe på gulvet og gipsplater i taket. Jeg fikk «grini» meg til dette taket, i og med at jeg ville ha slett tak som passet en takrosett. Jeg tror nok ikke det blir flere slike tak her i huset, i alle fall ikke om du spør mannen. Det ble veldig fint, men var også mye jobb! Jeg har en flink mann!

Jeg leita lenge etter en sengegavl og sengetøy som skulle stå i stil med resten, og da jeg kom over nettbutikken Crazy import var jeg ikke tvil! Jeg er så glad for at jeg fant denne nettbutikken.

Til klesskap har vi kjøpt et stort vitrineskap i heltre av bjørk som jeg har sydd «gardiner» som skjuler klærne. Her har jeg brukt noen gamle blondegardiner som jeg en gang har kjøpt på loppemarked. Det er altså en god blanding av nytt og gammelt her i rommet. Jeg er jeg opptatt av gjenbruk, så dette rommet er intet unntak.

Jesus er også med, ikke egentlig av religiøse grunner, men jeg synes det er noe fint og fredfullt over bildet.

Et gammelt konsollspeil har jeg kjøpt gjennom Finn.no, og jeg har malt det hvitt. Kanskje til manges forferdelse, men i og med at jeg ikke har arvet det av noen som betyr noe for meg, valgte jeg å gjøre det. Speilet var fint originalt, men det sklir mer naturlig inn på denne måten synes jeg.

Uten trender og minimalisme, men etter egne ønsker og godfølelse 🙂

Sov i ro.

hvit

16 thoughts on “Nytt soverom!

 1. Hei på deg!! Så fantastisk fint det ble!!!! Skikkelig herskapelig, og kongelig med det flotte sengetøyet!!!! Å så fint tak og rosett!!! Helt enig med deg om å male gammelt. det ble lekkert!!!! Klem fra Anne-Marit

  Liker

 2. WOW WOW WOW: For et soverom dere har laget. Det er hva man kaller en STOOOOR forandring. Og så fint det har blitt. Rett og slett rålekkert. Du har så sansen altså. Beklager få besøk innom bloggverden om dagen, men kanskje det blir litt mer nå utover høsten. Veldig hyggelig å stikke innom her i kveld ihvertfall.
  Stor klem fra meg.

  Liker

 3. For et soverom- det er jo nydelig vakkert helt awsome 🙂 nydelig sengetøy og alt og de tårene du måtte grine deg til rosetten for- de er verdt det 🙂
  Kos deg med sommerdagene- om du ikke bare blir inne på det soverommet og nyter den herlige stemningen 🙂

  Sommerklemmer Monica

  Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s