Jeg slår et slag for maksimalisme

Jeg liker ting jeg. Mange ting. Ting som jeg synes er fine. Jeg tror neppe besøkende her hos oss har tenkt at vi har en enkel og minimalistisk stil. For noen kan vel min stil også føles som kaos. Men det jøkke`meg no`gitt!

I dag var min kjære mormor på besøk, og da fikk jeg noen nydelige roser. Alltid når jeg får eller kjøper meg blomster bytter jeg ut dekor på bordet, slik at jeg får en liten forandring. Og det fryder, som kjent. Jeg har også lagt et quiltet romantisk teppe på deler av sofaen.

Jeg liker å samle tingene på et fat, jeg synes det blir en slags enhet/helhet av det.

Ha en god lørdag!

hvit

4 thoughts on “Jeg slår et slag for maksimalisme

 1. Nydelige roser du har fått. Alltid fint med nye, friske blomster på bordet 😊 Nydelig vase forresten ❤️ Kombinasjonen av sølv og glass er aldri feil ❤️ Maksimalistisk må jeg vel si at det er hos meg også. Tenker ofte at jeg burde hatt litt mindre ting, men…. det er nå sån det er 😊 Nyt søndagen!

  Liker

 2. For meg er det med ting hele essensen i interiørinteressen, jeg må ha mange ting som jeg kan flytte rundt på og er dermed en flittig gjest både som kjøper og leverandør på bruktbutikken. Jeg rett og slett elsker ting jeg!! Men av og til går jeg lei av mange av tingene og da selger jeg det til bruktbutikken. Og så litt om litt så fyller jeg på igjen og koser meg med det. Egentlig litt snål hobby…men veldig givende for meg. Ønsker deg en fin uke med mange flotte øyeblikk og god helse 🙂

  Liker

  • Kanskje det var det jeg også skulle ha gjort, det begynner jammen å fylle seg opp med mye rart i både skuffer og skap nå 😉 Det er noe med det, moro å ha noe å bytte på med! Jeg synes det er en fin hobby du har jeg. 🙂

   God uke til deg også, Merete 🙂

   Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s