Livet venter ikke

LIVET VENTER IKKE.

Forløpet til disse tankene er rett og slett en gledelig nyhet!

Jeg er 5 måneder på vei med en liten odelsgutt, som melder sin ankomst i September.

SONY DSC

Jeg har i tidligere innlegg vært ærlig om at jeg er fysisk syk, med ME og ulcerøs kolitt. Og naturlig nok gir sykdom tid og rom for tanker og funderinger..

LIVET VENTER IKKE.

«Vent litt`a, du går så fort», kan man si til en venn om man er ute å går en tur. Vennen er snill, vennen hører på deg. Hun venter, så går man sammen i likt tempo hjem igjen. Slik er ikke livet. Det er du som må følge, det er universelt, det er liksom en lov. Uansett livssituasjon, uansett hvor man er, uansett hvem man er – livet går.

Nei, livet venter ikke, selv om jeg har følt at livet har stått på vent de siste årene. Jeg har ventet på legetimer, på utredninger, på at ulike «vidunderkurer» skal virke, på en ny og bedre dag. Jeg har ventet på å bli frisk.

Nå gidder jeg ikke å vente mer. Rett og slett. Livet er her og nå! Jeg kan håpe og tro, det kan jeg, men ikke sette meg ned å vente. Jeg er redd jeg hadde blitt sittende – lenge.

To korte, men fra hjertet, fredagsord til deg fra meg er med andre ord:

sunset

Ha en hjertelig god helg!

hvit

11 thoughts on “Livet venter ikke

 1. Næmen, så stas! Gratulerer så mye! Og jeg som plutselig tenkte på deg i morges og lurte på hvordan det står til med deg.

  Jeg har jo lest om de som blir bedre av ME’en under svangerskapet og jeg håper du er en av de, men mener å ha huske at vinteren var strevsom for deg så du er kanskje ikke så heldig.

  Hurra! God helg og god hvile!

  Pst! Jeg er med i Rituxmab forskningen og føler meg allerede bedre. Mist aldri håpet!

  Liker

  • Tusen takk! 🙂 Nei, jeg har dessverre ikke vært så heldig når det gjelder formen.

   SÅ hyggelig at du tenkte på meg! Også så motiverende å høre om Rutixmab, jeg har lest mye om det og håper forskningen viser positive resultater. Kjempe godt å høre at du føler det bedre 🙂

   Liker

 2. Så spennende,Herlg og fantastisk!!! Helt enig,lev nå – morgendagen vet man ikke nemlig og hva om du blir verre? Nei få baby mens du kan og så fikser du det helt fint er jeg sikker på,til tross for Sykdommen.Håper du har familie og venner som kanskje kan avlaste litt innimellom,bruk dem du kan!!! Kos deg med svangerskapet :)))

  Liker

  • Ja, akkurat slik tenker jeg også! Tenk om jeg faktisk ikke blir helt frisk igjen – da sitter jeg der om noen år å angrer på ting jeg ikke har gjort.. Jeg har heldigvis gode mennesker rundt meg, og ikke minst en super samboer! 🙂

   Liker

 3. Hei:) har lest så mye om synergi sine produkter, v3 serien har hjulpet mange med ulike diagnoser til en bedre hverdag. Verdt å prøve?? Det er et kosttilskudd. Kona til en jeg pratet med hadde blitt 80%friskmeldt fra me…

  Liker

 4. Kjære Line ved en tilfeldighet en lørdagsmorgen på leting etter gjennbruk av gamle blondergardiner kom jeg over bloggen din,og ved nærmere lesing dro jeg kjennskap på deg så koselig det var,har tenkt sååå mye på deg.Skal si du har brukt mye av deg sjøl og skapt et flott hjem,her ligger det mye terapi både for deg og lesere,Håper det går bra med deg,ser at dere venter barn,det var koselig å høre.Jeg kommer til å titte innom bloggen din igjen ,her var det mye fine ideer,Lykke til med svangerskapet og en fin helg til deg:))

  Liker

  • Hei, Ann Sissel! SÅ hyggelig å få en melding av den, og så fint at du har funnet fram til bloggen min! 🙂 Ja, denne interiørhobbyen har betydd enormt mye for meg de siste årene, og det er som du sier; sånt er det terapi i 🙂

   Godt vi er flere som liker gjenbruk! Utover våren og sommeren håper jeg kreativiteten blomstrer i takt med både vær og gravidmage 😉 Fint du vil titte innom i ny og ne, det setter jeg pris på 🙂

   Håper alt er bra med deg og dine. Lag deg en hjertelig god helg 🙂

   Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s