Nyttårs-interiør-kavalkade!

Et nytt år er i emning. Et helt nytt år med blanke ark som du og jeg kan farge som vi selv velger. Er ikke det fint? Et helt nytt år med nye utfordringer, tanker, gjøremål, påfunn og tid. En helt ny tid til å lage nye minner og erfaringer med, en tid som du kan fylle som du vil!

Jeg har ingen nyttårsforsetter, og synes i grunn det med forsetter er noe tull og noe man ofte bare gjør en liten stund fordi man føler man må. Og da ligger ikke hjertet i det, og da er motivasjonen fraværende. Om man i det hele tatt skal ha nyttårsforsetter, så må det heller være at man følger hjertet og gjør de tingene man liker å gjøre.

Og jeg liker interiør, det har jeg gjort i 2014 og det kommer jeg til å like i 2015. Året som snart er over har rommet mye av nettopp det, og jeg tenke at en aldri så liten «årskavalkade» var på sin plass. En liten oppsummering fra mitt interiørår 2014.

Januar – forandring fryder!

Etter julen blir det ofte litt trist og kjedelig, derfor er det alltid moro å gjøre litt forandringer slik at overgangen blir bra. En gammel trekasse fikk komme opp på veggen på kjøkkenet.

Februar – innekos.

SONY DSC

Her har jeg malt to brune lysestaker og plassert de oppå hverandre slik at det ble en stor stake. Jeg liker å kose meg inne en kald vinterdag med fyr på peisen og tente lys – og her gjør et par Norgesglass og den «nye» staken jobben 🙂

 

Mars – vårlig kreativitet.

SONY DSC

Jeg og husbonden brukte en fin Marsdag til å snekre to store blomsterkasser av gamle paller. De ble både praktiske og dekorative på buret.

April – fargerike dager.

SONY DSC

Jeg er i utgangspunktet ingen fargeentusiast, men denne våren ble jeg inspirert av duse grønne og rosa pastellfarger. Brettet har jeg også laget av gamle pallerester etter vi lagde blomsterkasser. Vårlig og god stemning med roser, hjemmesydde puter og lys.

Mai – utesjarm.

SONY DSC

I mai kom sommeren snikende, og tiden for å pynte opp tun og stabbur ble raskt satt i fokus. Buret fikk besøk av en gammel sykkel fra låven, med en hjemmesnekret blomsterkasse.

 Juni – kreativitet inne som ute.

SONY DSC

Jeg liker meg både inne og ute, men jeg må nok bare innrømme at mine grønne fingre glimter med sitt fravær. Denne måneden rev vi det gamle rekkverket ute, og i istedenfor å kaste det – ville jeg gjerne bruke noe av det. Så noe av det gikk med til å lage en tallerkenhylle. Et rungende JA til gjenbruk!

Juli – uteidyll.

SONY DSC

Jeg har en handy husbond, som konstruerte et helt nytt gårdstun her i sommer! Nå vaier flagget i vinden, og jeg har blitt kjempe glad i vårt nye tun.

August – kreativ begivenhet.

SONY DSC

Min bestevenninne giftet seg denne måneden, og jeg var så heldig å være hennes forlover. Jeg var også deltagende i bordpynt og pynt, noe som var super gøy for meg! Her ser man et av bordene som jeg har pyntet opp med gamle bøker, blonder, lys, hestesko og roser. En minnerik dag.

September – gammel nostalgi.

SONY DSC

Vi har jo en gamlehus her på gården som jeg er veldig glad i. Her stuller og steller jeg rett som det er. Høsten er jo tiden for loppemarkeder rundt om, og her har jeg vært på loppis å kjøpt en ny gammel pute som pryder sengen i gamlestua.

Oktober – høstlig kos.

SONY DSC

Vi hadde en lang og god høst, og jeg lurte faktisk en stund på om vi fikk oppleve høsten i år. Jeg fant allikevel fine og høstlige naturelementer ute i naturen som ble til en høstdekket bord.

 November – juleforberedelser.

SONY DSC

November var tiden for juleforberedelser og det å glede seg til å henge opp julestjernen i vinduet. Her har jeg laget en julekrans av tre ulike stoffer. Til slutt lagde jeg en til, så nå i julen har jeg en på hver side av speilet i stuen.

Desember – gledelig jul.

SONY DSC

Nå er julen kommet i hus, med julepyntede rom og god stemning. Ute på trammen er det også jul, og her har jeg laget to hjerter av rognebær som koser seg på et lite Norgesglass. (også Norgesglass a`gitt, rart du!) 😉

Jeg ønsker nye interiørgleder velkommen inn i det nye året. Jeg gleder meg til å følge andres både nye og gamle blogger i det nye året. Jeg håper du gjør det samme.

Jeg håper 2015 blir et flott år for akkurat DEG!

Alle som titter innom meg; tusen takk og ha et riktig godt nytt år!

Et smell, pang og jubelbrus-

hvit

11 thoughts on “Nyttårs-interiør-kavalkade!

 1. Herlig årskavalkade fra deg. Har vært masse flott å følge med på hos deg i 2014.
  Alltid like flotte innlegg fra deg. Gleder meg til å følge med deg også i 2015.
  Tenk at det bare er et par dager til det står 2015 på kalenderen. Du verden som tida går.
  Klem fra Marit

  Liker

 2. For en fin kavalkade du har laget, med de nydeligste bilder. Og de julekransene du har laget av stoffrester var jo bare så fine. Gleder meg til å følge flinke, kreative, kloke du videre 🙂 God nyttår til deg 🙂

  Liker

 3. Godt Nyttår, Line! For en flott kavalkade du har laget, masse bilder! Gleder meg til å følge deg videre i 2015.
  Ønsker deg en riktig god helg!

  Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s