Min julete sofakrok – en salig miks.

Hvit jul, rød jul, glitter jul, tradisjonell jul – det er så mange fine måter å pynte opp et julehjem på! Det er så mange fine hjem der ute! Og når jeg er ute å kjører bil gjennom boligfelt og forbi hus, sakner jeg faktisk farten bare for å få et glimt av folks pyntede hjem.

Mitt julehus er, som ellers av året, er en salig blanding av det meste, og jeg prøver meg på litt av hvert i ulike rom. Soverommet er for eksempel «engle-rommet» og kjøkkenet er det tradisjonelle, gamle og røde rommet. Stua vet jeg neimen ikke hva jeg skal kalle..

SONY DSC

For et par uker siden var jeg på loppis, og da kjøpte jeg dette søte sausenebbet.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

En liten minigran har fått plass i et norgesglass med striesekk-stoff rundt. Jeg vet det er mange som setter inn juletre tidlig, men der er jeg nok veldig tradisjonell av meg gitt. Her kommer ikke treet inn før 22.Desember.

SONY DSC

SONY DSC

Ha en hjertelig god søndag, og en fortsatt god førjulstid.

SONY DSC

hvit

8 thoughts on “Min julete sofakrok – en salig miks.

 1. Helt enig, det er så mange ulike måter og stiler å pynte med at man kan bli helt forvirret. He he. Hos meg er det en krok for ditt og en krok for datt. Liker å variere litt jeg også. Sausenebbet var kjempefint. Har skikkelig dilla på sausenebb sjøl jeg.
  Men akkurat nå er det visst ingen med i dekoren her lenger. Har ikke plass til alt på en gang… Men de kommer fram igjen helt sikkert. Sofakroken din ser skikkelig innbydende ut, særlig med en firbent kosebamse rett i nærheten. Fortsatt god førjulstid.
  Klem fra Marit

  Liker

 2. Du har det altså så personlig og koselig! jeg har virkelig sans for miksen din. Jeg tenker at du er absolutt ikke stilforvirret, du har din egen personlige stil. Selv er jeg fullstendig stilforvirret, med trykk på FULLSTENDIG. Jeg liker å ha det bare hvitt, masse farger, ny design, gammelt og slitt, industri, retro. Men jeg ser jo at med så bredt et spekter blir det voldsomt å blande. Så jeg deler året inn i flere stilepoker. Akkurat nå er jeg inne i den hvite perioden. Ja ja, nok om det. Ønsker deg en riktig fin uke og beklager at jeg er en litt dårlig bloggevenninne. Jeg er så glad i bloggen din, men det har vært så mye styr i det siste, så jeg har litt å ta igjen. 🙂

  Liker

  • Takk, hyggelig at noen faktisk synes jeg har en slags stil. Og min egen stil er veldig greit for meg 😊 haha. Jeg synes i hvert fall at du har det veldig fint, og om du mener du er fullstendig forvirra, synes det ikke overhodet i interiøret! Det ligger nok bare i hodet ;p og det er jo veldig smart å dele inn året! Da får du gått igjennom alt det du liker 🙂

   Liker

 3. God jul, kjære Line!

  Så mye fint du har vist frem i den senere tid. Jeg har tittet på innleggene via bloglovin og har lenge tenkt at jeg får ta meg sammen og besøke deg på «ordentlig» og legg igjen litt spor.

  Kjempefint pyntet i stuen! Kreativt med sausnebbet og hunden deres er jo så søt. Jeg likte så godt hjertene du har lagd av rognebær og måten du har pyntet trappen på.

  Jeg håper du har gode nok dager!

  Klem, Therese

  Liker

 4. nyyydeligrommet!!! 😉
  Alt er bare så lekkert men samtidig koslig på stuen din!
  Og jeg er helt enig,ikkeno juletre før lillejulaften,basta bom!!!
  Noen tradisjoner må man tviholde på for det meste ser ut til å flyte ut…du skal se de fleste er lei av julen omtrent i romjulen når det egentlig ER jul!
  Men jeg er vel litt gammeldags 😉
  Håper du koser deg desse deilige førjulsdagene,her har det kommet snø7is og da kom det straks litt mer julefølelse,ellers er det jo mye stress som vanlig.Lærer aldri 😉
  TOveklem .)

  Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s