Alt er lov..

I interiør i dag, føler jeg.

Vi har alle mulige stiler, former, farger og kreativitet ute i våre hjem. Mangfold er jo så fint! Og jeg har min stil, og trives med det.

SONY DSC

Men, det er noe som forbauser meg gang på gang! Nemlig voksne mennesker som kommenterer andres interiørvalg i negativ vending på sosiale medier.

SONY DSC

For mange kjenner sikkert til disse interiørsidene på facebook, som skal fungere som en inspirasjonskilde for glade interiørmennesker.

SONY DSC

Og jeg får like vill bakoversveis hver eneste gang jeg er «vitne» til dette! Voksne mennesker som skriver i all sin prakt og full «offentlighet» hvor lei man er av ditt og datt i andres hjem..

SONY DSC

Voksne mennesker som skriver at man synes ting er stygt..

SONY DSC

Voksne mennesker som «belærer» andre hvor skapet skal stå, bokstavelig talt.

SONY DSC

Man kan jammen lure på hvorfor noen gjør dette, eller hva som får de til å ytre det de gjør. Det er nok mange grunner, uten at jeg skal fundere i det. Og siden jeg nå lager et innlegg om det å være tolerant og alle disse fine og riktige tingene, burde jeg kanskje føle med de? Og oppføre meg tolerant ovenfor deres meninger også? Tja, nja..

SONY DSC

..helt sikkert! Men akkurat i dette tilfellet gjør jeg ikke det. Det gjør meg bare forbanna. Punktum finale.

SONY DSC

GOD MANDAG!

Hyggelig at du stakk innom, det settes pris på!

hvit

13 thoughts on “Alt er lov..

 1. Hei.
  Helt enig.
  Har vi ikke noe hyggelig å si, så bør vi holde kjeft.
  Det er rett og slett en fornærmelse å kritisere andre sine hjem, og smak.
  Har bladd i bloggen din, og den liker jeg godt.
  Legger deg rett inn i blogglista mi 🙂
  Fin mandag til deg,
  Klem fra Inger

  Liker

 2. Heldigvis er vi ikke like får en vel si. Jeg blåser i hva andre er lei jeg og kjører på med min egen stil. Blanding av alt jeg liker sjøl. Andre kan gjerne la være å like det. Er enig med Inger at har man ikke noe hyggelig å si kan man la være. Men folk som kritiserer andres smak og stil eier ingen stil sjøl mener jeg! Akkurat nå sier jeg det selv om det ikke er spesielt hyggelig. Burde vel holdt kjeft etter det jeg skreiv i setningen foran men sånn er det. Heldigvis er det veldig hyggelig her i blogglandia, med masse flotte bloggere som ikke kritiserer stiler men sender hverandre hyggelige kommentarer. Det setter jeg stor pris på. Face holder jeg meg unna, har hørt mye ufordelaktig om mange ting der… Koselige bilder som alltid fra deg i dag.
  Klem fra Marit

  Liker

  • Så bra det er flere som engasjerer seg! 😉 Det skjer liksom noe rart når man sitter «gjemt» bak en data. Når man kun har et navn og et bilde. Ytterst få ville ha sagt de samme tingene ansikt til ansikt, det er jeg overbevist om! For ja, det er sant som du sier, her i blogglandia har i hvert fall jeg kun fått positive tilbakemeldinger, og det er jo så hyggelig! 🙂

   Klem 🙂

   Liker

 3. Heldigvis har jeg bare hatt gode opplevelser i Blogglandia, kanskje fordi mange av de som kommenterer er bloggere selv. Men i en gruppe på FB fikk jeg en opplevelse som gav meg skikkelig bakoversleik. Jeg hadde brukt en gammel stygg misfarger hekleduk til å spraylakere mønster på en koffert, og da fikk jeg så hatten passet om at dette var misbruk av håndarbeid. Det verste var at flere hengte seg på og sa seg enige med vedkommende. HJJJJJelp! Ellers så har jeg hadde et par uhell selv på Instagram, der jeg skulle lage smilefjes (jeg lager mye av dem) Imidlertid trykket jeg på feil parentes og fikk surmunn i stedet!! Og jeg vet ikke hvordan jeg sletter kommentarer på IG. Så jeg har da måttet skrive en til kommentar om jeg mente egentlig å skrive et smilefjes, og da har jeg syntes veldig synd på den som har fått et surfjes i sin kommentarliste!!
  Imidlertid er jeg av den mening at i interiørBlogglandia, har vi en unik mulighet til å ha fred, harmoni og estetisk glede, derfor bør en ikke snakke nedsettende om andre stiler og interiørløsninger. Krig, ufred og meningsutvekslinger er det da nok av ellers 🙂 OG jeg, jeg koser meg veldig med bloggen din 🙂

  Liker

  • Huttetu! Den hekleduk-episoden hørtes absolutt ikke noe hyggelig ut! Det er det som også er så ille med slike sider, at folk har en tendens til å «følge strømmen», hvor mange blir påvirket av det andre sier/skriver. Så jeg er som oftest svært begeistra for «imot strømmere (svømmere?)» 😉 (Det er forresten en helt merkelig tanke, at det er misbruk av håndverk, hadde aldri falt meg inn). Jeg har personlig aldri fått slike kommentarer til nå, verken her eller på face. Men når jeg ser slike kommentarer, har jeg virkelig lyst til å gi den personen noen alvorsord på bakrommet ;P Og jeg er helt enig, her i bloggverdenen er det jo kun hyggelige og oppmuntrende tilbakemeldinger, i alle fall slik jeg opplever det 🙂 Det er jo slik interiør-inspirasjonskilder skal være 🙂 Jeg koser meg med bloggen din også, det er helt sikkert!

   Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s