Storreint på kjøkkenet..

Er jo absolutt ikke noe gøy, og jeg kan vel ikke akkurat påberope meg et vasketalent. Men jeg har en snill samboer som hjelper til, i tillegg til at han maler taket istedenfor å vaske det! Det viste seg nemlig at taket ikke hadde vært mala siden huset ble bygget, noe som begynner å bli 30 år siden.. Så når man ikke har muligheten til å pusse opp et gammelt kjøkken for øyeblikket, må man finne andre ting som er med på å «oppgradere». Og når et rom er nyvaska i kroker og kriker, får man også en ekstra piff til å gjøre noe forandringer – så det er jo positivt med storreint.

SONY DSC

Blondeduken på bordet er en gardin jeg har fått av ho mor, som fungerer fint som duk også. Benken tilhører egentlig et utemøblement, men som jeg nå bruker inne.

SONY DSC

Jeg hadde nok egentlig foretrukket å hengt opp julegardiner, men det får vel vente litt..

Men friske blomster, det er veldig viktig når man har gjort reint! Jeg er ekstremt glad i roser, og selv om det ikke er lengelevende blomster så er det favoritten.

SONY DSC

En liten kaffetår ordner opp i det meste, vil nok noen påstå. Jeg er ingen kaffedrikker selv, men det er andre her som drikker store mengder..

SONY DSC

Vi er storforbrukere av krydder, siden jeg går på en såkalt candidadiett. Jeg spiser verken korn, melk, gjær, sukker, karbohydrater – og guri malla så mye det er sukker i! Vi kjøper ikke lenger ferdigprodukter, men lager all maten fra bunn av –  derfor går det en del krydder.

Her har jeg tatt i bruk 1 av sølvskjeene som jeg har fått opp igjennom oppveksten, som jeg ellers veldig sjeldent bruker. Dem er jo nesten for fine til å bruke! Bildet under viser hvordan det så ut før storreint..

SONY DSC

SONY DSC

..og med det budskapet ønsker jeg du som leser dette en strålende onsdagskveld, og om du går å tenker på at du skulle ha vasket noe – finn positive ting du kan belønne deg selv med når du er ferdig. Det er en ekstrem god følelse når noe er gjort!

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s