Snø, fin tid og peiskos.

SONY DSC

I dag falt årets første snø her hjemme, det er alltid like koselig! Da satt memoreringsprosessen i gang, alt på en gang – hyttetur, skitur, adventstid, julegaver, juletid, «nå tennes tusen julelys».. Alle er gode ting, og ting jeg forbinder med snø og vinter. Når jeg kjørte bil dag må jeg innrømme, under tvil, at jeg hørte på julemusikk.. Jo, vet at det er i tidligste laget, men julestemningen kom brått over meg, og jeg klarte rett og slett ikke å styre meg!

Dette fikk meg til å ville pynte opp litt rundt peisen (i den grad man kan kalle den en peis.. fungerer da i hvert fall som det). Jeg fant fram en fyrstikkeske, lim, litt stoff og litt smårester av pynt jeg hadde liggende. Så satte jeg i gang med å dekorere. Når det er sagt, så er jeg ingen hobby/håndverker-person, men så lenge det ikke er innvikla og man slipper oppskrifter så er det greit.

Brukte et brunt silkebånd i 3 omganger rundt, en engel, jutetråd i en sløyfe med en perle på.

Brukte et brunt silkebånd i 3 omganger rundt, en engel, jutetråd i en sløyfe med en perle på.

Jeg har lagt opptenningsbriketter i et stort Norgesglass, med litt pynt på. Vedkassa har jeg funnet i låven, og som før har vært brukt til både puteboks og som bord. Lysestakene er et loppemarkedkjøp til 30 kroner.

SONY DSC

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s