Høstens mange fine sider

Vi har fire årstider, alle med hver sin sjarm. Veldig mange vil nok si at sommeren er den fineste årstiden, og ikke noe galt med det – for er været bra er jo tross alt norsk sommer ganske så sjarmerende.

Men når de lange lyse dagene går over i kortere og en smule mørkere, når man kan pakke bort sommerkjolene og finne fram ullsokkene, ja, da befinner jeg meg i favorittårstiden! Det eneste jeg da savner av sommeren er grilling, for grillmat er jo så godt – men kanskje ikke like godt som fyr i peisen.

5 sikre tegn som tilsier at det er høst for meg..

Ruskevær! Jeg er faktisk veldig glad i regn, vind og grått vær – men selvfølgelig aller best når man kan sitte inne. Men det er heller ikke å forakte å gå en tur i regn, for så å komme inn i varmen til tørre klær.

Lys og varme. Endelig kan man begynne å bruke av vedlageret, tenne MANGE lys i alle rom og nyte mens gradestokken kryper seg mot de blå.

Fine farger. Høstfargene er jo fantastisk fine, og de gjør at i hvert fall jeg legger mer merke til den flotte naturen som er rundt oss.

Elgjakt! Neida, jeg jakter ikke selv, men har vokst opp med den slags og derfor er jakt noe som hører høsten til. Husker det var veldig spennende å være med pappa når elgen falt første gangen, til tross for at jeg satt med nesa langt opp i en smågodtpose (var nok ikke den mest tålmodige, så noe måtte jeg ha til tidsfordriv). Bildet under er av meg når jeg var ca. 5 år, og jeg kledde på meg noen litt for store jaktklær, for jeg syns nok kanskje det var på tide å få være med..

92,Line jeger.

Varme klær. I sommer har man jo faktisk fått muligheten til å bruke noen av sommerklærne, og det har vært bra. Men når sola ikke varmer på samme måte lenger og regnet dusker mot ruta, er det faktisk godt å kunne dra på seg en tjukk genser og et skjerf. Det kan jo kanskje rykke litt i «shoppemuskelen» når man bombarderes av høstnyhetene i media , men det kan også være gøy å finne fram det gamle, for det er jo mye man glemmer bort på så lang tid.

Ja, høsten er godt i gang, og om (forhåpentligvis) ikke lenge legger snøen seg – og den fine naturen blir til et vintereventyr – det har jo også absolutt sin sjarm!

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s